• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Bulancak TSO da Online Belge ve Ödeme Dönemi

  • 10.05.2017

 Türkiye’deki Oda ve Borsalar arasında yazılımı kullanılan ve TOBB tarafından geliştirilen Elektronik İmzalı Belge Hizmeti Projesi’ni hayata geçirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, uzun zamandan beri TOBB’ nin üzerinde çalıştığı projenin hizmete açıldığını söyledi.

ODAYA GELMEDEN BELGE ALINABİLECEK VE AİDAT ÖDEMESİ YAPILABİLECEK 

7x24 e-hizmet projesinde; Oda Sicil Kayıt Sureti ve Faaliyet Belgesini Üyelerimiz elektronik ortamda, elektronik imzalı olarak ve en önemlisi belgenin orijinalliğini internete bağlı bir Bilgisayar veya Akıllı Telefonla alabilmektedir.

Yine bu elektronik işlemlerde Aidat Ödeme işlemlerinin de Sanal POS ile yapılmakta ve işlemler anında muhasebeleştirilmektedir.

Odamızın uygulamaya koyduğu hizmet odaklı bu proje, tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Üyelerimiz, Odamız internet (www.bulancak-tso.org.tr) sitesinden bu uygulamaya ait linkten https://ebelge.tobb.org.tr Odamızın Adını, Firmasının vergi numarasını, firmasının oda sicil kayıt numarasını ve Firmanın yetkili kişisinin T.C. Kimlik Numarası girerek işleme devam etmekte ve doğrulama işlemi yapılmaktadır. Ardından doğrulanan bu bilgilerden sonra yetkili kişinin Odamız Üyelik sisteminde tanımlı olan cep telefon numarası ve yetkili kişinin e-mail adresini de girerek sisteme kaydı tamamlamaktadır " diye konuştu.

Bu hizmetler için Odamıza başvurarak Cep Telefonu Numaranız ve e-mail adresinizin güncellenmesi gerekmektedir.

Bulancak TSO da Online Belge ve Ödeme Dönemi