• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

12. Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF’2017)

  • 13.02.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gönderilen yazıda; Al-Iktissad Wal-Aamal Group (AIWA) tarafından 12. Türk-Arap Ekonomi Forumu’nun (TAF’2017) 23 Mart 2017 tarihinde Swissotel Bosphorus, İstanbul’da gerçekleştirileceği, bahsekonu etkinliğin TOBB tarafından desteklendiği bildirilmektedir.

Bankacılık, finans, enerji, inşaat, gayrimenkul, müteahhitlik, savunma sanayi ve ulaştırma temel konu başlıkları ile toplanacak olan TAF'2017 kapsamında mevzuat değişiklikleri ve ekonomide yapılan yeni düzenleme ve benzeri konuların ele alınacağı oturumlar gerçekleştirilecektir. Forum kapsamında ayrıca, İslami bankacılık, Türkiye ve Arap ülkelerinde yatırım fırsatları, değişen global dengeler ve bölgemize etkileri konuları ele alınacaktır.

TAF 2017’ya katılmak isteyenlerin http://www.turkisharabeconomicforum.com adresinde yer alan Kayıt Formunu doldurmaları gerekmektedir.  Ayrıca katılım forumuna, TOBB web sayfası  (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize Sunarız.

12. Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF’2017)