Bulancak TSO ve MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde Çelik Kaynakçısı Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavı Yapıldı

• 21.07.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteklediği MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi tarafından Odamız işbirliği ile Bulancak İlçesinde çelik kaynakçıları için 30 Eylül 2016 tarihlerinde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı yapıldı.

Yapılan mesleki yeterlilik sınavları iki aşamada gerçekleşti. Belge almak isteyen 16 çelik kaynıkçısı ilk önce yazılı sınava, daha sonra uygulamalı sınava tabi tutuldular.

MEYBEM temsilcileri tarafından yapılan açıklamada, sınavlarda başarılı olan kişilerin, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanacağı belirtildi.

Yeterli talep olması durumunda Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavların yapılmasına devam edilmesi planlanıyor.