• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

SIAL Mıddle East 2016 Fuarı

  • 21.07.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen yazıda; Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerin/ ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi Emirliği'nde düzenlenen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nın Türkiye milli iştiraki 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirildiği bildirilmektedir. Söz konusu fuar bu yıl, 5-7 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Bazı gıda ürünlerimizin ihracatında yaşanılan sorunların Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerde bulunmaması, ilgili bölgelere gösterilmesi gereken önemi arttırmaktadır. Özellikle süt ve süt ürünlerinin ihracatının rahat bir şekilde gerçekleştirilebildiği Birleşik Arap Emirlikleri ve Körfez Bölgelerinin değerlendirilmesi amacıyla ilgili sektör mensuplarının fuara katılımını sağlamak, ilgili bölgeye olan ihracatımıza ivme kazandıracaktır.

Söz konusu fuar ile ilgili başvuru formuna TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları / Yurtdışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılmaktadır.

SIAL Mıddle East 2016 Fuarı