Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Meslekler (Mesleki Yeterlilik Belgesi)

• 21.07.2017

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli 40 meslek grubunda çalışanların MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ sahibi olmaları için verilen süre 25 Mayıs 2016 tarihinde dolmaktadır. Belirtilen sürenin azlığından dolayı, Belge Zorunluluğu Kapsamındaki Meslekler ve Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşları konusunda ayrıntılı bilgiye Mesleki Yeterlilik Kurumunun http://www.myk.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Odamızdan ve Bulancak Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden bilgi alabilirsiniz.

Asansör Bakım ve Onarımcısı Seviye 3, Asansör Bakım ve Onarımcısı Seviye 4, Ahşap Kalıpçı Revizyon 02 Seviye 3, Betonarme Demircisi Revizyon 02 Seviye 3, Betoncu Seviye 3, Duvarcı Seviye 3, İskele Kurulum Elamanı Revizyon 01 Seviye 3, Sıvacı Revizyon 02 Seviye 3, CNC Programcısı Seviye 4, CNC Programcısı Seviye 5, Metal Sac İşlemeci Seviye 3, Metal Sac İşlemeci Seviye 4; meslek dallarında çalışanlar, mesleki yeterlilik belgesi için Odamıza başvurabilirler.

Belge Zorunluluğu Kapsamındaki Meslekler

Ahşap Kalıpçı Seviye 3, Alçı Levha Uygulayıcısı Seviye 3, Alçı Sıva Uygulayıcısı Seviye 3, Alüminyum Kaynakçısı Seviye 3, Bacacı Seviye 3, Bacacı Seviye 4, Betonarme Demircisi Seviye 3, Betoncu Seviye 3, Çelik Kaynakçısı Seviye 3, Direnç Kaynak Ayarcısı Seviye 4, Doğal Gaz Altyapı Yapım Kontrol Personeli Seviye 4, Doğal Gaz Çelik Boru Kaynakçısı Seviye 3, Doğal Gaz Isıtma Ve Gaz Yakıcı Cihaz Servis Personeli Seviye 4, Doğal Gaz İşletme Bakım Operatörü Seviye 4, Doğal Gaz Polietilen Boru Kaynakçısı Seviye 3, Doğal Gaz Polietilen Boru Kaynakçısı Seviye 4, Duvarcı Seviye 3, Endüstriyel Boru Montajcısı Seviye 3, Hidrolik - Pnömatikçi Seviye 4, Hidrolik - Pnömatikçi Seviye 5, Isı Yalıtımcısı Seviye 3, Isıtma Ve Doğal Gaz İç Tesisat Yapım Personeli Seviye 3, İnşaat Boyacısı Seviye 3, İskele Kurulum Elemanı Seviye 3, Kaynak Operatörü Seviye 4, Makine Bakımcı Seviye 3, Makine Bakımcı Seviye 4, Makine Bakımcı Seviye 5, Otomotiv Elektromekanikçisi Seviye 5, Otomotiv Mekanikçisi Seviye 4, Otomotiv Montajcısı Seviye 3, Otomotiv Sac Ve Gövde Kaynakçısı Seviye 3, Panel Kalıpçı Seviye 3, Plastik Kaynakçısı Seviye 3, Seramik Karo Kaplamacısı Seviye 3, Ses Yalıtımcısı Seviye 3, Sıvacı Seviye 3, Su Yalıtımcısı Seviye 3, Tünel Kalıpçı Seviye 3, Yangın Yalıtımcısı Seviye 3.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Meslekler (Mesleki Yeterlilik Belgesi)