• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Türkiye-Yunanistan Yatırım Forumu, 12 Haziran 2014, Ankara

  • 21.07.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; Türkiye-Yunanistan Yatırım Forumu'nun, Ekonomi Bakanımız Sn. Nihai Zeybekçi ve Yunanistan Kalkınma, Rekabetçilik ve Taşımacılık Bakanı Sn. Kostis Hatzidaki’in katılımlarıyla, TOBB organizasyonunda ve Ekonomi Bakanlığımız, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Yunanistan Ankara Büyükelçiliği ve Ankara Sanayi Odası (ASO) işbirliğinde, 12 Haziran 2014 tarihinde, Ankara’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Türk ve Yunan yatırımcıların katılacağı toplantıda, Türk ve Yunan Yatırım Destek Ajansları, Türk ve Yunan özel sektör temsilcilerine her iki ülkedeki yatırım imkanlarını tanıtacaktır.

Etkinliğin taslak programı ve katılım formu TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altında, Uluslararası İş İmkanları/ Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer almakta olup, katılmak isteyenlerin katılımcı formunu doldurarak en geç 10 Haziran 2014 Salı günü mesai bitimine kadar Birliğimize (İlgili kişi: Damla Çağlar, E-posta: damla.caglar@tobb.org.tr) iletmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Türkiye-Yunanistan Yatırım Forumu, 12 Haziran 2014, Ankara