• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Türkiye-KİK 2.İş ve Yatırım Forumu Sponsorluk İmkanları

  • 21.07.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Körfez İşbirliği Konseyi Odalar Federasyonu (FGCCC), Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı'nın katılımı ve himayesinde 9-10 Haziran 2014 tarihlerinde, Bahreyn'de düzenleneceği belirtilmektedir.

Foruma, Bahreyn Başbakanı, KİK Genel Sekreteri, Türkiye ve KİK ülkeleri Bakanları, Körfez ülkeleri Oda Başkanları, Türkiye ve KİK ülkeleri İş Konseyi Başkanları ile Türk ve KİK ülkelerinden çok sayıda firmanın katılımı beklenmektedir.
Forum kapsamında, altyapı, mega projeler, teknik müşavirlik, tarım, gıda güvenliği, yenilenebilir enerji, petrol ve gaz sektörü, karşılıklı işbirliği imkanları, şirket kurma koşulları ve kadın girişimciliği konulan ele alınacaktır. Ayrıca Forum'da Türkiye ve KİK firmaları arasında eğitim, lojistik, tarım, gıda, bankacılık ve finans, petrol, gaz, enerji, sağlık turizmi, altyapı ve teknik müşavirlik ve savunma sanayi başta olmak üzere, ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir. Türkiye-KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, Türkiye ve Körfez ülkeleri özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek, ekonomik işbirliği ve yatırım imkanlarının yeniden değerlendirilmesine vesile olacaktır.
Forum kapsamında, ayrıca, firmalara sponsor olma imkanı sunulacaktır. Üst düzey katılımın gerçekleşeceği Forum'a sponsor olan firmalar, toplantı salonlarında görünürlük hakkı elde edecek ve Körfez ülkelerinden gelen katılımcılara ve üst düzey şirket temsilcilerine kendi firmalarını tanıtma imkanı bulacaklardır. Sponsorluk ücretleri ve sponsor olan firmaların elde edebilecekleri tanıtım imkanları ekte sunulmuştur.

Türkiye-KİK 2.İş ve Yatırım Forumu Sponsorluk İmkanları