• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş Ve Yatırım Forumu

  • 21.07.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza intikal eden yazıda; Türkiye – Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) 2. İş ve Yatırım Forumu'nun, TOBB, Dış İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salmna Al Khalifa'nın katılımı ve himayesinde 09 – 10 Haziran 2014 tarihlerinde, Bahreyn'de düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu Forum ile ilgili detaylı bilgiler ve taslak program ekte yer almakta olup; ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere DEİK- T. İş Bankası Beyoğlu Şubesi (Şube Kodu: 1011, Swift: ISBKTRISXXX) TR51 0006 4000 0021 0113 3146 80 numaralı Avro hesabına 1000,- (Bin) Avro ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutarın ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edileceği belirtilmiştir.

Bununla birlikte, ekte yer alan “Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu Katılım Formu”na yüksek çözünürlüklü ve “jpeg” formatında bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, pasaportun resimli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin ve Bahreyn ziyareti ibaresinin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 20 Mayıs 2014 Salı günü mesai saati bitimine kadar  Bahreyn@tobb.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.
 

Başvuru formunda katılımcılar tarafından belirtilen e-mail adreslerine bilgilendirme yapılacağından, genel e-mail adresi ( info@.....com, vb.) yerine sıkça kullanılan şahsi e-mail adreslerinin verilmesinin katılımcıların yararına olacağı vurgulanmıştır.

Bilgilerinize sunarız,

Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş Ve Yatırım Forumu