• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

AIA Proje Teklif Çağrısı

  • 21.07.2017

 Avrupa Birliği (AB) Tarafından 2014 – 2020 yılları arasında, KOBİ’le / İşletmelere yönelik olarak, işletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME) uygulanacaktır. (COSME) programı ile girişimciliğin desteklenmesi , finans kaynaklarına daha iyi ulaşma imkanı sağlaması, bölgesel düzeyde , işletmelere destek sağlaması, KOBİ’lerin uluslararasılaşması ve pazarlara ulaşma becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

COSME Programı  çerçevesinde, KOBİ’lerin daha rekabetçi olmaları yolunda işletmelere eğitim ve bilgilendirme hizmetleri, ticari ve teknolojik iş birlikleri ve eleştirme faaliyetleri kaliteli destek sağlayacak Avrupa İşletmeler Ağının yer alması öngörülmektedir.

2015- 2020 yılları arasında oluşturulacak Avrupa İşletmeler Ağına yönelik proje teklif çağrısı yayınlanmış olup, son başvuru tarihi 15 MAYIS 2014 olarak belirtilmektedir. Söz konusu proje teklif çağrısı ile ilgili detaylı bilgiye  http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=7229& internet adresinden ulaşılabilmektedir.

AIA Proje Teklif Çağrısı