Türkiye-Yunanistan İş Forumu Tarih Değişikliği-24/25 Ekim

• 21.07.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; Yunanistan Büyükelçiliği koordinasyonunda, İzmir Ticaret Odası organizasyonunda ve Ege Sanayici İş Adamları Derneği(ESİAD) ve Yunanistan Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği'nin destekleriyle 21-22 Ekim 2013 tarihlerinde İzmir'de Türkiye -Yunanistan İş Forumu gerçekleştirileceği belirtilmiş ve ana sektörlerin yenilenebilir enerji, gıda ve tarım ürünleri, turizm, inşaat ve inşaat malzemeleri olarak tespit edildiği iletilmiş olup forumun daha verimli geçmesini teminen tarih değişikliği yapıldığı belirtilmekte ve yeni tarihlerin 24-25 Ekim 2013olarak tespit edildiği belirilmektedir.

Türkiye ve Yunanistan tarafından üst düzey hükümet temsilcilerinin de katılımının beklendiği Forumda, iki ülke özel sektör temsilcileri arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi planlamaktadır.

Foruma katılmak isteyenlerin TOBB web sitesi (www.tobb.rg.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler bölümünde yer alan başvuru formunu doldurarak Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari İlişkiler Ofisi'ne (Tel: 0312 427 83 07 Faks: 0312 427 83 74 E-potas:  ecocom-ankara@mfa.gr ) iletilmesi gerekmektedir.

Türkiye-Yunanistan İş Forumu Tarih Değişikliği-24/25 Ekim