• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

4.İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi Konferansı

  • 21.07.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası’ndan alınan bir yazıya atfen; İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) ve Razvai Hastanesi-Meşhed organizasyonunda, İran, Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası (ICCIMA) işbirliğinde, “4. İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi Konferansı”nın, 26-27 Kasım 2013 tarihinde, İran, Meşhed’de düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu konferansın, İslam ülkeleri arasında sağlık turizmi alanında işbirliğinin artırılması, İİT akreditasyon sisteminin tasarlanması ve kurulması, İİT üyesi ülkelerinden hastaların vize kolaylıklarından yararlanması için yöntemlerin araştırılması, Sağlık Turizmi Bilgi Merkezi (www.hicoic.com) web sayfasının kurulması ve hastalara hizmet sunmasındaki rolünün belirlenmesini amaçladığı ifade edilmektedir.
 
Konferans ile eşzamanlı olarak İslam ülkeleri arasında sağlık turizmi alanında işbirliğinin geliştirilmesini amaçlayan “Sağlık Turizmi: Olanaklar ve İmkanlar” başlıklı bir serginin düzenleneceği ifade edilmektedir.
 
Söz konusu konferans ve sergi ile ilgili detaylı bilgi için iletişim bilgileri aşağıda verilmektedir. Ayrıca, katılım formu, konferans programı, konaklama detayları ve diğer lojistik konularla-ilgili detaylı bilgiye http://htc.hicoic.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Dr.Mohammed Reza Karbasi
Director General of ICCIA and ICCIMA
Iran Chamber of Commerce, Industries, Mtnes & Agriculture
254, Avenue Taleghani, Tehran 15814 ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN
Tel: 9821-88306121-2, Faks: 9821-88810536, 888125111
4.İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi Konferansı