• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

KOBİ Bilgi Sitesi (http://kobi.tobb.org.tr)

  • 05.04.2017

 Yatırım ortamının iyileştirilmesi ve yerli yabancı yatırımların artırılması hedefine yönelik olarak Hükümet tarafından 2001 yılında kabul edilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı çerçevesinde,

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) tarafından, kurulum ve işletme faaliyetlerine ilişkin olarak ihtiyaç duyulacak tüm bigilere hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılabilmesi amacıyla. İnternet ortamında tek elden organize edilecek bir site kurulması gerekli görülmüştü.

Bu çerçevede: Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) çalışmaları kapsamında KOBİ’lere kuruluş aşamasından başlayarak faaliyete geçmeleri, ürün veya hizmet üretmeleri, desteklere erişimleri ile ilgili ihtiyaç duyduğu konularda rehberlik etmek ve bilgi vermek amacıyla, 5 Şubat 2005 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Başbakanlık Genelgesi ile Odalar Birliği bünyesinde http://kobi.tobb.org.tr erişim adresli KOBİ BİLGİ SİTESİ kurulmuştur.


KOBİ Bilgi Sitesi’nde yer alan bilgilerin güncelliğini yitirmesi ve KOBİ Bilgi Sitesi’ne katkı sağlayan kurum/kuruluşların yapısında meydana gelen değişiklikler sonucunda söz konusu sitenin revize edilme ihtiyacı doğmuştur. Birlik öncülüğünde, ilgili kamu kurum/kuruluşlarının desteği ile KOBİ Bilgi Sitesi, hem teknolojik hem de içerik bakımından güncellenmiş olup. Söz konusu siteye http://kobi.tobb.org.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

KOBİ Bilgi Sitesi (http://kobi.tobb.org.tr)