Giresun Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulundan Odamıza Ziyaret

• 30.05.2018

28 Mayıs 2018 – 03 Haziran 2018 tarihlerinde kutlanan ve toplumda sigorta bilincini artırmaya yönelik düzenlenen “Sigorta Haftası” nedeniyle GİSAD (Giresun Sigorta Acenteleri Derneği) Yönetim Kurulu Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU’nu ziyaret etti. Ziyarete, Odamız Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, “Sigorta insanların varlıklarının garantisidir. Sigorta, ileride ortaya çıkabilecek risklerin şimdiden garanti altına alınmasını sağladığından, hayatın akışı içerisinde zaman zaman ortaya çıkan endişelerimizin büyük bir bölümünü giderme konusunda yol gösterici olur. Bu nedenle toplumda bu bilinci arttırma adına Sigorta Haftasının önemi büyüktür. Sigorta Haftası’nın sigorta sektöründe yer alan üyelerimize ve çalışan tüm sigortacılara hayırlı olması diliyorum” dedi.

Giresun Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulundan Odamıza Ziyaret