IRU Dünya Kongresi

• 03.07.2018

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 29.06.2018 tarihli ve 0512/ET/9966 sayılı yazısı.

İlgi kayıtlı yazıda, Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 6-8 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman - Maskat'ta 70. IRU Dünya Kongresi düzenlenecektir. Ekonomilerin lokomotif sektörlerinden biri olan karayoluyla yolcu ve yük taşımacılığında küresel ölçekte önemli bir rol oynayan ülkemizin ve sektör temsilcilerimizin, anılan Kongrede temsili önem taşımaktadır.

Bu kapsamda, lojistik, yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren ülkemiz firmalarının dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini arttırarak, küresel düzeyde kamu ve özel sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatından yararlanmaları amacıyla çeşitli sponsorluk paketleri hazırlanmıştır. (Ek - 1)

Söz konusu organizasyon ile ilgilenen firmaların TOBB personeli Elif Tangil (elif.tangil@tobb.org.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,