Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Milletvekillerini Ziyaret Etti

• 25.07.2018

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Meclis Başkanı Mümtaz BEKCİ ve beraberindeki Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Giresun milletvekillerini ziyaret etti.

Heyette, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hacı Salih SARIGÖL ve Ali Rıza AYDIN, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın KARATAŞ, Birol AKTAY, Hasan TURAN ve Adem ÇOLAK ile Disiplin Kurulu Başkanı Harun AYDIN ve oda üyesi Arslan ŞENEL hazır bulundu.

Milletvekillerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ye giden Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, İstanbul Milletvekili ve eski Milli Savunma Bakanımız Nurettin CANİKLİ, Giresun Milletvekilleri Cemal ÖZTÜRK, Kadir AYDIN, Sabri ÖZTÜRK ve Necati TIĞLI ile bir araya gelerek görüştü.

Giresun ve Türkiye ekonomisinin konuşulduğu ziyaretlerde Başkan FATOĞLU, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Heyet adına milletvekillerine “hayırlı olsun” dileklerini ileten FATOĞLU, milletvekilleri ile sürekli temas halinde olduklarını söyleyerek, ilçe, bölge ve ülke gündemi ile ilgili konularda sağladıkları destekler dolayısıyla milletvekillerine teşekkür etti.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten milletvekilleri ise her türlü istek ve sorunları kendilerine iletebileceklerini, konularla ilgili çalışmaları hemen başlatabileceklerini söyledi.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Milletvekillerini Ziyaret Etti