İİT Üyesi Ülkeler için 16. Ticaret Fuarı

• 02.08.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; Irak Hükümeti’nin himayelerinde, Irak Fuarlar ve Ticari Hizmetler Devlet Kurumu ve ICDT işbirliğinde, “İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üyesi Ülkeler için 16. Ticaret Fuarı”nın 7-13 Nisan 2019 tarihinde Bağdat Uluslararası Fuar Alanı, (Baghdat Internaitional Fair Ground) Irak’ta düzenleneceği bildirilmektedir.​

Söz konusu yazıda, fuarın Irak Hükümeti ve Uluslararası Toplulukların teminatı altında Irak’ta yer alan büyük inşaat projelerine ilişkin, İİT üyesi ülkelerin iş insanları, Ticaret Teşvik Organları (TPOs), Mesleki Birlikler ve ekonomik aktörlerine; ürün ve hizmet tanıtımı, ticari işlemlerin sonuca bağlanması ve yeni ortaklıklar kurmaları için bir platform sağlanacağı iletilmektedir.  Yazıda, fuar alanının metre kare fiyatları aşağıdaki gibi sunulmuş olup, konuya ilişkin ayrıntılı bilgiye aşağıda isim ve iletişim bilgileri yer alan görevliden ulaşılabilmektedir.

·        Donanımlı fuar alanın metrekare fiyatı: 150,- ABD Doları

·        Donanımsız kapalı alanın metrekare fiyatı 100 ABD Doları

·        Boş alanın metrekare fiyatı: 60 ABD Doları

Söz konusu fuarın başvuru formu www.tobb.org.tr “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünde yer almaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Ammar Makhlouf Soufi