TOBB İl KGK ve TOBB İl GGK İcra Komitesi Seçimleri

• 11.02.2019

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 08.02.2019 tarih ve 766 ile 761 sayılı yazılar ile; TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği bildirilerek, kontenjan dağılımları ve seçmen listeleri Odamıza iletilmiştir.

Bu çerçevede, söz konusu seçmen listeleri 11 Şubat 2019 Pazartesi günü Odamızın hizmet binasında bulunan ilan yerine de asılmak suretiyle duyurulmuştur.

İcra Komiteleri üyeliği adaylık başvuruları, 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ekinde aday olabilme şartlarını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Odamıza yapılacaktır.

İlgili mevzuat uyarınca, seçimde, seçmen listesinde ismi bulunan kişiler kimlik bilgilerini ibraz etmek suretiyle seçimde oy kullanabilecek olup, vekâleten oy kullanılması mümkün olamayacaktır.

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerimize önemle duyurulur.

Seçim Tarihi : 27 Şubat 2019 Çarşamba

Seçim Saati   : 10.00-16.00