Odamız Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

• 27.03.2019

Odamız Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 27.03.2019 Çarşamba akşamı Odamız Konferans Salonunda Meclis Başkanı Mümtaz BEKCİ Başkanlığında gerçekleşti.

Gündem maddesinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU; “21 Ocak’ta TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği çağrısının ardından Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve TOBB Başkanımız 2 hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışarak istihdam teşviklerini hazırladılar. Bizlerde İlçemizde tüm üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantısı, mali müşavirlerle toplantılarımızla üyelerimizin bu teşviklerden faydalanması için çalışmalar yürütüyoruz dedi.

TOBB tarafından 2013 seçimleri sonrası başlatılan ve bu yıl yinelenen meclis üyeleri bilgilendirme seminerlerine Odamız meclis üyesi 22 arkadaşımız ile birlikte 19,20 ve 21 Nisan 2019 tarihlerinde katılacaklarını, meclis üyeleri bilgilendirme seminerleri öncesi 18 Nisan 2019 tarihinde de meclis üyelerimizle beraber Kardeş Odamız Polatlı Ticaret Odası’nın ziyaret edileceğini belirten FATOĞLU, hafta sonu yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin Şehrimiz ve Ülkemiz için hayırlısı olması temennisinde bulundu.

Gündemin dilek ve temenniler bölümünün ardından, Meclis Başkanı Mümtaz BEKCİ, tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, toplantıyı tamamladı.

Odamız Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı