Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi

• 02.04.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; Ankara Ticaret Odası’nın, 2017 yılında yaklaşık 15.000 kişinin katılımıyla “Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” düzenlemiştir. Bu zirve kapsamında konferans ve çeşitli konularda eğitim kampları düzenlenerek coğrafi işaretler tüm boyutlarıyla ele alınmış, coğrafi işaretli ürünler sergilenerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi'nin ikincisi, “Anadolu'dan Dünyaya” temasıyla 18-19-20 Nisan 2019 tarihlerinde, Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibiton Center'da düzenlenecektir.

Zirve kapsamındaki konferans programı, eğitim ve çalıştaylara katılım ücretsiz olup bu etkinliklere www.cografiisaretlerzirvesi.com  üzerinden on-line kayıt işleminin yapılabileceği, zirvede gerçekleştirilmesi planlanan ikili iş görüşmelerine katılım sağlayacakların doldurabileceği forumların ekte sunulduğu hususunu,

Bilgilerinize sunarız.