Kardeş Odamız Polatlı Ticaret Odası’na Ziyaret

• 22.04.2019

Odamız meclis üyelerinden oluşan heyetle, Kardeş Odamız Polatlı Ticaret Odası Ziyaret gerçekleştirildi.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ile Polatlı Ticaret Odası arasında Meclis Üyeleri İstişare Toplantısı düzenlendi.

İki Oda arasındaki birlikteliğin ve ticaretin güçlenmesi, işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesinin her iki taraf adına olumlu sonuçlar doğuracağını ifade eden Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU ve Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA konuşmaların ardından İstihdam Seferberliği ve Odaların bu konudaki çalışmalarının paylaşılması ve neler yapılabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundular.

Toplantı sonrası Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Polatlı Ticaret Odası Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Polatlı Kaymakamı Sayın Mahmut Nedim TUNÇER ve Polatlı Belediye Başkanı Sayın Mürsel YILDIZKAYA’ yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kardeş Odalar olarak yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

18.04.2019 / POLATLI-ANKARA

Kardeş Odamız Polatlı Ticaret Odası’na Ziyaret