Kardeş Oda Nizip Ticaret Odası’ndan Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

• 29.04.2019

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Nizip Ticaret Odası arasında kardeş oda protokolü imza töreni Odamız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kardeş Oda protokolü imza töreninde bir konuşma yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZYURT “Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Kardeş Oda Protokolü imza töreni için Bulancak’ta bir araya geldik.” dedi.

“Bizler bugün Nizip Ticaret Odası ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek amacıyla Kardeş Oda protokolü imzalayacağız. Böylece bölgelerimiz adına koordinasyon ve işbirliği anlamında her iki odaya fayda sağlamayı da planlıyoruz. Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak adına kuracağımız bu bağın bölgelerimize katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Böylece “Ortak Akılla Çalışmak” anlayışıyla işbirliği yaptığımız faaliyetlerin/projelerin hem kısa hem de uzun vadede etkilerini göstereceğine inancımız sonsuzdur. Biz Nizip Ticaret Odası olarak her yerde dile getiriyoruz ortak akılla yönetmek istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız. Hatta üzerimize düşen bir görevde olmasa memleketimizin faydasına olan her taşın altına elimizi koymaya devam ediyoruz. Ben Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda olmamıza olanak sağlayan Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Mümtaz BEKCİ’ ye, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali FATOĞLU’ na teşekkür eder, Kardeş Oda protokolünün her iki oda için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”  İfadelerine yer verdi.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali FATOĞLU ise Nizip Ticaret Odasını Bulancak’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bulancak ilçesi hakkında bilgileri veren Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı şunları ifade etti: “Bizler Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizde birçok sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almaktayız. İki Oda arasındaki birlikteliğin ve ticaretin güçlenmesi, işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesinin her iki taraf adına olumlu sonuçlar doğuracaktır. Kardeş Oda protokolümüzün her iki oda için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”  şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından her iki odanın temsilcileri tarafından kardeş oda beratları ve hediyeler takdim edildi. Protokol törenine her iki odanın meclis ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Protokol töreninin ardından Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ile Nizip Ticaret Odası Heyeti; Odamız üyesi “Sarıgöl Konveyör Sistemleri Makina, Yedek Parça, Nakliyat, İthalat İhracat, Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.” firmasını ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu.

Firma ziyaretinin ardından Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Nizip Ticaret Odası Heyeti Bulancak Kaymakamı Sayın Hamdi ÜNCÜ’ yü ziyaret etti.

Kaymakamlık ziyaretinden sonra Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZYURT ve beraberindeki heyet, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek ikili iş görüşmesinde bulundu.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU, Gaziantep ve Nizip’in ticari potansiyeli ile Giresun’un ticari potansiyellerinin ikili görüşmelerle pekiştirilebileceğini ve bu toplantının sürece önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise, Nizip’in ticari potansiyeli ile ilgili bilgiler vererek Giresun iş dünyası ile temaslarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Kardeş oda çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştiren Nizip Ticaret Odası ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, Giresun Valisi Harun SARIFAKIOĞULLARI’ nı makamında ziyaret etti.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ile birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla kardeş oda protokolü imzalayan Nizip Ticaret Odası heyeti, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU’ nun daveti üzerine bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bulancak’a geldi.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZYURT ve beraberindeki heyet, Giresun Valiliği görevine atanmadan önce Nizip Kaymakamı olarak görev yapan Vali Harun SARIFAKIOĞULLARI’ nı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali SARIFAKIOĞULLARI, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ÖZYURT ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ÖZYURT ve beraberindeki heyet, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali SARIFAKIOĞULLARI’ na teşekkür ederken, karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Nizip Ticaret Odası heyeti davetli olarak geldikleri Bulancak İlçesi'ne gitmek üzere Valilikten ayrıldı.

26-27-28 Nisan 2019  BULANCAK / GİRESUN

Kardeş Oda Nizip Ticaret Odası’ndan Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret