• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

COSME Programı - WEgate Platformunun Yönetimi Çağrısı

  • 09.08.2019
  • Bulancak

Sayın Üyemiz,

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen yazıda, Türkiye ve Avrupa Komisyonu arasında İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME) anlaşmasının 16 Ekim 2014 tarihinde imzalandığı ve KOSGEB AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın COSME programına ilişkin koordinatör olarak yetkilendirildiği bildirilmiştir.

 

COSME Programı kapsamında « WEgate Platformunun Yönetimi Çağrısı-Management of WEgate Platform » Proje teklifi çağrısının yayınlandığı aktarılmıştır.

 

Çağrının amaçları Avrupa Kadın girişimciler topluluğu kurmak ve kadın girişimcileri destekleyen paydaşları bir araya getirmektir. WEgate, Avrupa komisyonu tarafından 2016 yılında kurulan kadın girşimcilere yönelik bir platformdur. Proje çağrısına son başvuru tarihi 5 Eylül 2019’dur.

 

Söz konusu çağruya ilişkin detaylı bilgilere https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/cos-2018-5-01 linkinden ulaşılabilmektedir. Başvurularla ilgili süreçlerle ilgili gelişmelerin abkoordinasyon@kosgeb.gov.tr  adresine iletilmesi gerekmektedir.

 

Saygılarımızla,

 

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği