Türkiye-Kanada İş Forumu

• 21.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; madencilik, inşaat ve altyapı,  ulaştırma ve lojistik, ileri teknoloji (fiber optik) ve sağlık hizmetleri sektörlerinde faaliyet gösteren Kanadalı firmaların katılımıyla, 15 Kasım 2019 tarihinde TOBB İkiz Kuleler Binasında "Türkiye-Kanada İş Forumu" gerçekleşeceği belirtilmiştir.

Türkiye ve Kanada'daki iş imkanları konusunda sunumların ve sektörel oturumların yer alacağı İş Forumu kapsamında Türk ve Kanadalı firmalar arasında ikili görüşmelerin ve akabinde bir öğle yemeğinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Programa katılacak firmalarımızın, Forum ile ilgili taslak program ve Kanadalı firma listesine de ulaşabileceği Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr)  "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 10 Kasım 2019 tarihine kadar
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (seda.gedik@tobb.org.tr) iletmesi  gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.