Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticari İşbirliği

• 31.10.2019

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 24.10.2019 tarih ve 34221550-720-10690 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticari İşbirliği mekanizmasının 9. Dönem Toplantısı'nın 3 Aralık 2019 tarihinde Bern'de düzenlenmesi öngörüldüğü belirtilerek, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı  sonunda imzalanacak mutabakat zaptında yer almak üzere Türkiye-İsviçre ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, İsviçre ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 4 Kasım 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (E-posta: anara.daylan@tobb.og.tr) iletilmesi gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.