Kamu İhaleleri Webinarı

• 16.11.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’den gönderilen yazıda, Kamu ihalelerinde güncel gelişmeler hakkında KOBİ’lere yönelik olarak 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kamu İhale Kurumu Başkanı Hamdi Güleç'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri, ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, e-eksiltme ve e-şikâyet uygulamalarının anlatılacağı ve seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandıracağı belirtilmektedir.

Seminer programı ekte sunulmaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

Kamu İhaleleri Webinarı