• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması

  • 25.08.2022
  • Bulancak
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen 24.08.2022 tarih ve E-34221550-050.01.05.02-8491 sayılı yazıda; Ülkemizin en yaygın ve büyük kadın girişimcilik ağı olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu himayelerinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması" nın başladığı belirtilmektedir.
 
Her yıl tekrarlanması planlanan "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması" ile nihai olarak, listeye giren girişimcilerin kendi bölgelerinde kanaat önderliği rolünü üstlenmesi, sahibi oldukları şirketlerin başarı hikayeleri ile potansiyel kadın girişimci adaylarına ilham kaynağı olması hedeflenmektedir.
 
Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması, "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" ve "Girişimci Kadın Gücü" olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşmaktadır. Girişimci Kadın Gücü kategorisine sadece girişimci kadınlar başvurabilecek olup "En Hızlı Büyüyen Kadın Girişimci", "En Çevre Dostu Kadın Girişimci", "En Çok Dijitalleşen Kadın Girişimci", "İhracatını En Çok Artıran Kadın Girişimci" kriterlerinde ödüllerini alacaklardır. "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" kategorisine ise tüm şirketler müracaat edebilecektir.
 
https://girisimcikadingucu.tobb.org.tr/ linkinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar başvurular yapılabilecektir.
 
Bu kapsamda, 19 Kasım 2022 Dünya Kadın Girişimciler Günü'nde Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk'ün katılımları ile listeye girmeye hak kazanan şirketler ödüllerini alacaktır.
 
İlgili tüm üyelerimize duyurulur.
Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması