• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Defterdar KOÇULU 'dan Bulancak TSO' ya Ziyaret

  • 04.06.2017

 Giresun Defterdarı Musa KOÇULU, Vergi Dairesi Müdür Vekili Ali Ulvi YÜKSEL 25 Mayıs 2017 tarihinde Odamızı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Meclis Başkanı Nurittin ZERE ve Genel Sekreter Tunay GÜNDOĞAR hazır bulundular.

İl Defterdarı Musa KOÇULU “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçlarını yapılandıran, Kasım 2016 ayında ödemelerini yapmamaları nedeni ile Kanundan yararlanma hakları sona ermiş olan mükelleflere kanuna eklenen geçici madde ile 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödeme imkanı getirildiğini belirtti. Defterdar KOÇULU Vergi borçlarını yapılandıran ve ödemeyen mükelleflere taksit hatırlatmasının bulunmasının faydalı olacağını ifade etti.

Vergi Yapılandırmasında Son Gün 31 Mayıs 2017

Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU “Verginin, ülkemiz kalkınmasındaki önemi ve ekonomik büyümemizdeki rolü üzerinde durdu. Bu düşüncelerle 6736 Sayılı kanun kapsamında borçlarını yapılandıran Kasım 2016 ayında ödemelerini yapmamaları nedeni ile Kanundan yararlanma hakları sona ermiş olan mükelleflere kanuna eklenen geçici madde ile 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödeme imkanı getirilmesi ile ilgili olarak Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı tüm üyelerimize SMS ile hatırlatmaların yapılacağını ve Defterdarlığımız, Gelir Müdürlüğü ve Bulancak Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Piraziz Mal Müdürlüğü ile irtibata geçilmesi noktasında üyelerimize gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı FATOĞLU son olarak Ticaret ve Sanayi Odası’nın işlevi, ekonomiye katkısı ile ilgili Defterdar Musa KOÇULU ve ekibine detaylı bilgiler vererek, Giresun 2.Organize Sanayi Bölgesi, İlimiz ve ülkemiz ekonomisinde önemli bir paya sahip olan fındık, sanayi sektöründe üretim yapan firmaların ilimiz ve ülkemiz ihracatının arttırılmasına katkıları ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan çalışmaları anlattı.

Defterdar KOÇULU 'dan Bulancak TSO' ya Ziyaret