• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı

  • 21.07.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza ulaşan yazıda; "VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı" nın İstanbul’da 5-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği belirtilmektedir.

Konferans kapsamında “İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi” ana başlığı altında; 56 alt konu başlığında çalışanların sağlığı ve güvenliği tartışmaya açılarak uluslararası düzeyde bilgi ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımının amaçlandığı ifade edilmektedir.

Ayrıca, dünyanın birçok ülkesinden alanlarında öncü akademisyenler, uzmanlar, konu ile ilgili uluslararası kuruluşlar, üniversiteler, meslek odaları ve benzeri sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin katılımıyla ekonomik ve sosyal boyutları açısından ülkemiz ve dünya gündeminde önemli bir yere sahip olana “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda bölgesel ve uluslararası işbirliklerinin artırılarak iş kazaları ve meslek hastalıklarının önüne geçilmesi hedeflendiği, bu yönüyle Konferansın dünya ve ülkemiz açısından çok önemli ve olumlu gelişmelere vesile olacağı düşünüldüğü ifade edilmektedir.

Dünyanın en büyük iş sağlığı ve güvenliği fuarını iki yılda bir Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştiren MESSE Düsseldorf Firması, dünyada üçüncü ülke olarak ülkemizde İstanbul, Haliç Kongre Merkezi’ne konferans ile eş zamanlı olarak “TOS+H Expo 2014 Fuarı”nı düzenlemektedir. Konuyla ilgili ulusal ve uluslararası ölçekli tüm kurum ve kuruluşlar hizmet ve ürünlerini söz konusu fuarda sergileyebilecektir.

Üyelerimize duyurulur.

VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı