• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Faaliyet Kodlarının Tebliğine İlişkin Duyuru

  • 21.07.2017

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) yapılan duyuruda, oda üyelerinin Gelir İdaresi Başkanlığı’na vermiş oldukları ‘Mükellef Bilgileri Bildirim Formu’ ve ilgili Oda/Borsa kayıtları esas alınarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenen faaliyet kodları hakkında bilgi verildi.

TOBB tarafından tarafımıza ulaşan açıklamada, Oda kayıtları esas alınarak TOBB tarafından belirlenen faaliyet kodlarının yazılı olarak üyelerin bilinen en son adresine gönderildiğini, adresinde bulunamayan üyelerin kayıtlı adreslerine de ikinci kez yazılı tebligat gönderildiğini ifade edildi. Bilinen en son
adreslerinde bulunamayan, dolayısıyla tebligat yapılamayan üyelere ilişkin faaliyet kodlarının, TOBB’unhttps://nace.tobb.org.tr web adresinde 19.11.2012 tarihinden itibaren ilanen yayımlanacağını belirtilen yazıda, “İlanen yapılan bu tebligat, muhataba yapılmış sayılacaktır. Üyelerimiz, internet sitesinde yapılan ilan tarihinden itibaren 06.12.2012 tarihine kadar Birliğimize itiraz edebilecektir. Süresinde yapılmayan itirazlar kabul edilmeyecektir. İtirazlara ilişkin hususlar ve istenilen belgeler Birliğimizin https://nace.tobb.org.tr adresinde yer almaktadır”

Faaliyet Kodlarının Tebliğine İlişkin Duyuru