İsrail Gümrüklerine İlişkin Duyuru

• 20.10.2017

Sayın üyemiz; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen yazıda, T.C. Tel Aviv Büyükelçiliği’nin yazısına atfen, İsrail Ticaret Odaları Federasyonu tarafından gönderilen duyuru paylaşılmaktadır. Sözkonusu duyuruda İsrail Gümrükleri İdaresi’nin, ‘’Global Gateway’’ olarak adlandırılan yeni nesil bilgisayar destekli gümrük sistemini kullanmaya başlayacağı, sistem kurulumu dolayısıyla 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde İsrail’de gümrük işlemlerinin yapılamayacağı, acil kargolarda ise özel acil gümrük prosedürü uygulanacağı ifade edilmektedir.

İsrail Gümrükleri İdaresi’nin bahsekonu duyuru metnin www.tobb.org.tr web adresinde “Hizmetler’’ başlığı altındaki ‘’Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyurular/İsrail’’ bölümünde yer almaktadır.

Saygılarımızla,