• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

TOBB İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri

  • 03.01.2019
  • Bulancak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda; TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

 

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formlarına http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden erişim sağlanabilmektedir.

 

Başvuru formunun eksiksiz doldurarak 21 Ocak 2019 Pazartesi günü 14.30’a kadar Odamıza göndermesi gerekmektedir. Seçim sürecine girilmesi sebebiyle mevcut Kurul üyelerinin ya da Odamıza daha önce başvuru yapan kişilerin yeniden başvuru yapması gerekmektedir.

 

Seçmen listeleri, seçim tarihi, yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren  Oda/Borsaların hizmet binalarında bulunan ilan yerlerine asılmak suretiyle ve Oda/Borsaların internet sitelerinde yayınlanarak duyurulacaktır.

 

İl İcra Komitesi üyelik başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını içeren adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar seçimin gerçekleşeceği Oda/Borsaya yapılacaktır. (Koordinatör Oda Giresun Ticaret ve Sanayi Odasıdır.)

 

Başvurusunu tamamlamış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden itibaren seçimin gerçekleştirileceği Oda/Borsa hizmet binasında bulunan ilan yerlerine asılmak ve internet sitelerinde yayınlanmak suretiyle duyurulacaktır.

 

Bu kapsamda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu seçmen listesinde yer almak isteyen kişilerin, http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde yer alan başvuru formlarından kendilerine uygun olanı doldurup 21 Ocak 2019 Pazartesi günü 14.30’a kadar Odamıza göndermesi gerekmektedir.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla,