İstihdam Seferberliği 2019 Bilgilendirme Toplantısı

• 14.03.2019

İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında üyelerimize yönelik "İstihdam Seferberliği 2019 Bilgilendirme Toplantısı" Bulancak Kaymakamı Sayın Hamdi ÜNCÜ, SGK Giresun İl Müdürü Sayın Erdal ÖZDEMİR, İş Kurumu Giresun İl Müdürü Mustafa SARI, SGK Bulancak İlçe Müdürü Sayın Neşfika YILDIRAN, SGK Giresun  İl Müdürlüğü ve İş Kurumu Giresun İl Müdürlüğü temsilcileri, Meclis Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Odamız üyelerinin katılımıyla, Odamız ev sahipliğinde Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali FATOĞLU’ nun açılış konuşmasını müteakip,  SGK Giresun İl Müdürlüğü ve İş Kurumu Giresun İl Müdürlüğü yetkilileri İstihdam Seferberliği 2019 hakkında sunum yaparak, katılımcılara detaylı bilgi verdiler.

13.03.2019 / BULANCAK

İstihdam Seferberliği 2019 Bilgilendirme Toplantısı