Kardeş Odamız Polatlı Ticaret Odası’ndan Odamıza Ziyaret

• 17.09.2019

Kardeş Odamız Polatlı Ticaret Odası Odamızı ziyaret etti.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ile Polatlı Ticaret Odası arasında Meclis Üyeleri İstişare Toplantısı düzenlendi.

İki Oda arasındaki birlikteliğin ve ticaretin güçlenmesi, işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesinin her iki taraf adına olumlu sonuçlar doğuracağını ifade eden Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU ve Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA konuşmaların ardından işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesi için neler yapılabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundular.

Toplantı sonrası Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Polatlı Ticaret Odası Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Bulancak Kaymakamı Sayın Ali İkram TUNA ve Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR’ ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kardeş Odalar olarak yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Kaymakamlık ve Belediye ziyaretinden sonra Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA ve beraberindeki heyet, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. 17.09.2019 / BULANCAK

Kardeş Odamız Polatlı Ticaret Odası’ndan Odamıza Ziyaret