Güney Sudan Petrol ve Enerji Konferansı 2019

• 03.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen ve Dışişleri Bakanlığı'nın ve Juba Büyükelçiliğimizden alınan yazıya atfen;

"Afrika Oil & Power" şirketi tarafından, Güney Sudan Petrol Bakanlığı desteğiyle "Güney Sudan Petrol ve Enerji" konulu Konferansın 28-30 Ekim 2019 tarihlerinde Crown Otel'de Juba'da düzenleneceği belirtilmiştir.

Yazıda devamla, söz konusu etkinliğe katılım öngörülmesi halinde heyet üyelerinin başta sarıhumma olmak üzere zorunlu aşıları yaptırmış olmalarının gerektiği ifade edilmiştir.

Bu çerçevede, "Enerji ve Altyapı Finansmanı" ana temalı etkinliğe ilişkin güncel bilgilere https://africaoilandpower.com/event/aop-2019/ adresinden ulaşılabilmekte olup, ayrıntılı bilgi için "Afrika Oil & Power" yetkilisi ile (James Chester, james@africaoilandpower.com)  temas kurmaları gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.