"Yetenek Kapısı" Kariyer Platformu

• 22.06.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hizmete sunulan "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformu (www.yetenekkapisi.org); işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekândan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkân sağlamaktadır.

TOBB, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile 8 Haziran 2020 tarihinde İş Birliği Protokolü imzalamış olup "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformunu desteklemektedir.

Yetenek Kapısı “İşveren” Kılavuzu ekte yer almakta olup, sisteme ilişkin sorularınız olması halinde destek@yetenekkapisi.org adresine iletebilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.