Trendyol’da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı

• 09.07.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; TOBB ve Trendyol işbirliğinde, "Trendyol'da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı" başlatıldığı bildirilmiştir. Programın amacının, Oda ve Borsalarımıza üye kuruluşların Trendyol'da avantajlı koşullarda kendi bünyelerindeki veya üretimini yaptıkları mallarının satışa başlamasını sağlamak olduğu belirtilmiştir. Program kapsamında firmaların, ürettiği veya satışını düşündükleri malları Trendyol üzerinden komisyonsuz satabilecekleri ifade edilmiştir. Trendyol'da bir ay boyunca, 30 bin TL'ye kadar sıfır komisyonla satış yapmanın mümkün olduğu belirtilmiş olup, destekten sadece Trendyol'a ilk defa satıcı olma başvurusu yapacak KOBİ'lerimizin faydalanabileceği vurgulanmıştır.

Ürünlerinizi Trendyol’da milyonlarca müşteriye ulaştırmanızı sağlayacak destek programıyla ilgili bilmeniz ve başvurmak için yapmanız gerekenler ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.