Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

• 18.10.2022
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fatoğlu ve Meclis Başkanı Mümtaz Bekci, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ali Fatoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 1 Ekim’de seçim sürecimizi başlattık. Nihayet tamamladık ve üyelerimizin katılımıyla gayet güzel demokratik bir seçim yaptık. İnşallah önümüzdeki 4 sene ilçemizin ve üyelerimizin hizmetinde olacağız.

Rifat Bey Başkanımız, büyüğümüz ağabeyimiz. Tabi ki seçimden sonra gelip kendisiyle konuşmak görüşlerini almak bizim için çok kıymetli. Başkanım fırsat buldukça her şeyimizle ilgileniyor biz de elimizden geldiğince Rifat beyi Bulancak’ta temsil etmeye çalışıyoruz.

Odalar Birliği’nin Genel Kurulu var. İnşallah Sayın Hisarcıklıoğlu’nun yine başımızda büyüğümüz başkanımız olarak devamını arzu ediyoruz. Gönlümüz onunla beraber. Onun yanındayız her zaman”. 18.10.2022 / ANKARA
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret