Asansörlerin Tasarımına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğ Taslağı

• 12.01.2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen 11.01.2023 tarih E-34221550-045.99-367 sayılı yazıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yazısına atfen; Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 6 ncı maddesi ile yeniden düzenlendiği bildirilmiş olup, bu değişiklikle birlikte uygulamada eşgüdümü sağlayabilmek adına Asansörlerin Tasarımına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğ (SGM: 2017/18)'de de gerekli değişikliğin yapılması gerektiği iletilmiştir.

Bu kapsamda, ekte sunulan Asansörlerin Tasarımına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğ taslağına ilişkin görüşlerinizin 26 Ocak 2023 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere bulancak@bulancak-tso.org.tr e-posta adresimize iletilmesini rica ederiz.

İlgili üyelerimize duyurulur.