Eğitim Planları

• 26.09.2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen; 19 Ekim-27 Kasım 2023 tarihleri arasında Ticaret Bakanlığı tarafından "Avrupa Birliği, Türkiye'nin Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması Ortaklarıyla Dış Ticareti Eğitim Programı"nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla bahse konu eğitim programı çerçevesinde, en önemli ticaret ve yatırım ortağımız Avrupa Birliği (AB) ve Ortak Ticaret Politikasının gelişimi ile AB Tek Pazarının Yeşil ve Dijital ikiz dönüşümü, Türkiye-AB Gümrük Birliği ile Türkiye'nin AB ve üçüncü ülkelerle Serbest Ticaret Anlaşmaları, Çok Taraflı Ticaret Sistemi kapsamındaki güncel gelişmeler hakkında bilgilendirme yapılması hedeflendiği iletilmiştir.

Söz konusu eğitim programlarının ayrıntılarına ve kayıt işlemleri hakkında ATAUM Öğrenci İşleri Bürosundan (Tel: 0312 363 1011-320 4936/2614-2615, E-posta: ataumkurs@ankara.edu.tr) ve http://ataum.ankara.edu.tr/ internet adresinden bilgi alınması mümkündür.

Üyelerimize duyurulur.