• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

100.Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi Antalya’da yapılacak

  • 20.10.2023
  • Bulancak
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen yazıda; 100.Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve GEN Türkiye koordinasyonunda 01 Kasım 2023 Çarşamba günü Antalya Akra Hotel’de gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı etkinlik kapsamında, alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak; girişimcilik politikaları, girişimcilik ekosisteminin hızlandırıcı ve destekleyici aktörleri mercek altına alınacak.
 
Zirve, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, GEN TR Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez ve ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı’nın açılış konuşmalarıyla başlayacak.
 
Açılış konuşmalarının ardından, “Türkiye’den Dünyaya Bedel Teknoloji Girişimi Çıkarmak”, “Nesiller Arası Girişimcilikte Dönüşüm”, “Kadın Girişimcilerle Değişen Dünya”, “Ekosistemi Güçlendiren Aktörler Paneli” gerçekleştirilecek.
 
Ekosistemin önemli aktörlerinin yer aldığı bu zirveye dinleyici olarak katılmak için TIKLAYINIZ .
 
Zirve kapsamında düzenlenecek Open House Meeting’te TOBB Girişimcilik ekosisteminin mentorları ile başvurular arasından seçilecek; girişimini belirli bir seviye getirmiş girişimciler bir araya gelecek olup amacı girişimcilerin girişimleri ile ilgili soruları doğrudan girişimci mentorlere sormalarına ve geri bildirimler alarak girişimlerini geliştirmelerine olanak sağlamaktır.
 
Open House Meeting’de mentorlar oturumuna başvurmak için TIKLAYINIZ .
100.Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi Antalya’da yapılacak